Derde editie Noordwijk Kamermuziekfestival

De derde editie van het Noordwijk Kamermuziekfestival zal plaatsvinden in het Paasweekend van 2024, 29 maart t/m 1 april 2024.

Het festival biedt voor jong en oud een kans om zowel muziek te maken als er naar te luisteren. In dit vierdaags muziekfestijn, dit jaar met gastartiest Pieter Wispelwey, wordt Noordwijk een plek waar natuur, musici en muziekliefhebbers samenkomen. Van kamermuziekconcerten in Oude Jeroenskerk en Maria ter Zee tot workshops en optredens op scholen en een muziekcursus voor amateurmusici; het doel is om zo veel mogelijk mensen een mooi weekend rond Hemelvaart te doen beleven in het prachtige Noordwijk.

Bekijk onze concerten!

partners

organisatie

Duleen van Gunsteren

Artistieke leiding

Kerttu Keinänen

Administratie en financiën

Nathalie Flintrop

PR, marketing, productie

de stichting

Het Noordwijk Kamermuziekfestival is een project van Stichting Kamermuziek Noordwijk. De stichting richt zich op het waarmaken van culturele evenementen in Noordwijk. Zij ontvangt haar inkomsten onder andere door fondsenwerving, giften en de inkomsten uit de projecten die zij organiseert. De gelden van de stichting worden besteed aan het organiseren van projecten; voorbeelden van de lasten zijn zaalhuren, vergoedingen voor de optredende musici en de promotie van de projecten.

Bestuur:

Voorzitter: Floris Bakels
Secretaris: Paul Scheepers
Penningmeester: Gerardus Berghs

De artistiek leider van het festival beheert het vermogen van de stichting, en het bestuur controleert de jaarafrekening ter goedkeuring. De bestuursleden ontvangen geen beloning. De artistiek leider ontvangt dezelfde (marktconforme) beloning als andere betrokkene musici en organisatoren, die in de begroting per project wordt vastgesteld.

De stichting betaalt de musici en organisatoren per project en doet na afloop verslag.

KVK-nummer: 83826696
RSIN-nummer: 863002250